Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ve vůni naleznete zralé jahody a mléčnou čokoládu. Chuť třešní a jahod je intenzivní a vyvážená. Dochuť je dlouhotrvající a intenzivní, acidita delikátní, tělo plné.
Určeno na přípravu espressa. 20 ml vody /9 g mleté kávy/28-32 vteřin extrakce. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
50% Kolumbie La Alborada, 50% El Salvador El Profesor / Země: Kolumbie - El Salvador / Oblast: Quindio, Montenegro/Santa Ana Volcano / Nadmořská výška: 1250 m.n.m./1650 m.n.m.. / Farma: La Alborada/El Profesor / Farmář: David Barrios/Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: Washed/Honey / Odrůda: Caturra/Red a Yellow Bourbon, Typica /
Ve vůni naleznete zralé jahody a mléčnou čokoládu. Chuť třešní a jahod je intenzivní a vyvážená. Dochuť je dlouhotrvající a intenzivní, acidita delikátní, tělo plné.
Určeno na přípravu espressa. 20 ml vody /9 g mleté kávy/28-32 vteřin extrakce. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
50% Kolumbie La Alborada, 50% El Salvador El Profesor / Země: Kolumbie - El Salvador / Oblast: Quindio, Montenegro/Santa Ana Volcano / Nadmořská výška: 1250 m.n.m./1650 m.n.m.. / Farma: La Alborada/El Profesor / Farmář: David Barrios/Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: Washed/Honey / Odrůda: Caturra/Red a Yellow Bourbon, Typica /
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
Vychutnejte si dokonalou chuť kávy bez složité přípravy. Vybrané druhy káv jsme nyní zabalili do kávových kapslí, které jsou ideální pro rychlou přípravu a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. V kapslích najdete pouze kávy, které jsou pro tento druh přípravy ...
Vychutnejte si dokonalou chuť kávy bez složité přípravy. Vybrané druhy káv jsme nyní zabalili do kávových kapslí, které jsou ideální pro rychlou přípravu a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. V kapslích najdete pouze kávy, které jsou pro tento druh přípravy ...