Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Vůně po mléčné čokoládě a lískooříškovém griliáši. V chuti objevíte sladkost zrnek, sušené datle a fíky. Káva má delikátní aciditu a sametové tělo. Země: Kostarika / Oblast: Santa Maria de Dota / Nadmořská výška: 1800 m n. m. / Farma: Finca Toňo / Farmář: Mr. Roger Urena / Metoda zpracování: White Honey / Odrůda: Red Catuai / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Vůně po mléčné čokoládě a lískooříškovém griliáši. V chuti objevíte sladkost zrnek, sušené datle a fíky. Káva má delikátní aciditu a sametové tělo. Země: Kostarika / Oblast: Santa Maria de Dota / Nadmořská výška: 1800 m n. m. / Farma: Finca Toňo / Farmář: Mr. Roger Urena / Metoda zpracování: White Honey / Odrůda: Red Catuai / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající vánoční cukroví.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající vánoční cukroví.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni m...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni m...