Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou. V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón. Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Země původu: Keňa / Oblast: Mt. Kenya, Centrální provincie / Nadmořská výška: 1760 m n.m / Farma: Kainamui / Farmář: Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: promytá-washed / Odrůda: SL28 a SL32 / Nákup: Direct Trade /
Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou. V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón. Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Země původu: Keňa / Oblast: Mt. Kenya, Centrální provincie / Nadmořská výška: 1760 m n.m / Farma: Kainamui / Farmář: Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: promytá-washed / Odrůda: SL28 a SL32 / Nákup: Direct Trade /
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda. Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňko...
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda. Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňko...
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...