Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Oblast Kaffa je považována za původní domov kávy arabika. Dnes tam uprostřed deštného pralesa stále divoce rostou kávové keříky různých poddruhů arabiky, stejně jako tomu bylo již před několika tisíci lety. Komplexní káva s vůní karamelu a čokolády. V chuti naleznete kakaové boby, černý rybíz a borůvky. Káva má jemnou aciditu a velmi příjemné sametové tělo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Oblast Kaffa je považována za původní domov kávy arabika. Dnes tam uprostřed deštného pralesa stále divoce rostou kávové keříky různých poddruhů arabiky, stejně jako tomu bylo již před několika tisíci lety. Komplexní káva s vůní karamelu a čokolády. V chuti naleznete kakaové boby, černý rybíz a borůvky. Káva má jemnou aciditu a velmi příjemné sametové tělo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Tato káva se pěstuje na úpatí svahů zasněženého pohoří Rwenzori v nadmořské výšce 1900-2040 m. n. m. Farmáři používají moderní zařízení jako jsou solární sušičky a elektrické odslupkovače. Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ...
Tato káva se pěstuje na úpatí svahů zasněženého pohoří Rwenzori v nadmořské výšce 1900-2040 m. n. m. Farmáři používají moderní zařízení jako jsou solární sušičky a elektrické odslupkovače. Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající vánoční cukroví.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající vánoční cukroví.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...