Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jde o odrůdu Pacamara zpracovávanou metodou honey. Káva pochází z farmy Las Isabellas, jejímž majitelem je Jose Roberto Santamaria. Nachází se v pohoří Apaneca Ilamatepeq, okres Apaneca, v oblasti Ahuachapan a nadmořské výšce okolo 1200 m n.m. V chuti a vůni objevíte intenzivní tóny tropického ovoce maracuja. Acidita kávy je sladká, tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jde o odrůdu Pacamara zpracovávanou metodou honey. Káva pochází z farmy Las Isabellas, jejímž majitelem je Jose Roberto Santamaria. Nachází se v pohoří Apaneca Ilamatepeq, okres Apaneca, v oblasti Ahuachapan a nadmořské výšce okolo 1200 m n.m. V chuti a vůni objevíte intenzivní tóny tropického ovoce maracuja. Acidita kávy je sladká, tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...
Kávová zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Hacienda Sonora, kde se ve výšce 1250 m n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní káva. Kávovníky se pěstují ...
Kávová zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Hacienda Sonora, kde se ve výšce 1250 m n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní káva. Kávovníky se pěstují ...
Bio pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tě...
Bio pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tě...