Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva je svojí chutí typickým představitelem tohoto regionu. V aroma převládají oříšky kešu, chuť je zemitá s tóny mléčné čokolády, čaje a kůry stromu. Ideální lehká káva na každodenní popíjení.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva je svojí chutí typickým představitelem tohoto regionu. V aroma převládají oříšky kešu, chuť je zemitá s tóny mléčné čokolády, čaje a kůry stromu. Ideální lehká káva na každodenní popíjení.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Vysokohorský čaj ze střechy světa, je silnější než v sousedství položený Darjeeling, obsahuje velké množství zlatých tipsů (pupenů). Krátké hnědočerné lístky dávají vzniku nálevu hnědožluté barvy s vůní i chutí připomínající luční med.
Vysokohorský čaj ze střechy světa, je silnější než v sousedství položený Darjeeling, obsahuje velké množství zlatých tipsů (pupenů). Krátké hnědočerné lístky dávají vzniku nálevu hnědožluté barvy s vůní i chutí připomínající luční med.
Směs zelených čajů z distriktu Golaghat. Zakroucené, světle zelené čajové lístky dávají průzračně žlutý nálev s vůní i chutí připomínající grapefruit.
Směs zelených čajů z distriktu Golaghat. Zakroucené, světle zelené čajové lístky dávají průzračně žlutý nálev s vůní i chutí připomínající grapefruit.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...