Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
Střední
sypaný pravý černý čaj
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada leží ve výšce 1400 m n. m. na východních svazích Nilgiri, které zvolna klesají k Arabskému moři. Místní část nazývaná Wynaad byla v minulosti proslulá\~ těžbou zlata. Opuštěné šachty je zde možné spatřit dodnes. Hrubé černé listy vytvářejí hnědooranžový nál...
Zahrada leží ve výšce 1400 m n. m. na východních svazích Nilgiri, které zvolna klesají k Arabskému moři. Místní část nazývaná Wynaad byla v minulosti proslulá\~ těžbou zlata. Opuštěné šachty je zde možné spatřit dodnes. Hrubé černé listy vytvářejí hnědooranžový nál...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...