Skladem
Datum dostupnosti:
Káva z regionu Hoja Blanca patří k tomu nejlepšímu, co Guatemala produkuje. 100% arabika s nasládlou chutí a vůní připomínající nugát, lískové oříšky a smetanu nabídla své krémové tělo i dalšímu z novinkových Cool Drinků. Přejeme dokonalý zážitek bez cukru. Obsah kofeinu 71,31 mg/100 ml.
Voda, kávový výluh 37 % [voda, pražená zrnková plantážní káva (100 % arabika)]. Výluh byl připraven za studena (Cold Brew) po dobu 12 hodin.
Vysoký
Káva z regionu Hoja Blanca patří k tomu nejlepšímu, co Guatemala produkuje. 100% arabika s nasládlou chutí a vůní připomínající nugát, lískové oříšky a smetanu nabídla své krémové tělo i dalšímu z novinkových Cool Drinků. Přejeme dokonalý zážitek bez cukru. Obsah kofeinu 71,31 mg/100 ml.
Voda, kávový výluh 37 % [voda, pražená zrnková plantážní káva (100 % arabika)]. Výluh byl připraven za studena (Cold Brew) po dobu 12 hodin.
Vysoký
Koncentrát ze zeleného čaje Matcha s příchutí černého bezu je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť. Před použitím vždy protřepejte. Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle ...
Koncentrát ze zeleného čaje Matcha s příchutí černého bezu je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť. Před použitím vždy protřepejte. Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle ...
Koncentrát z bylinného čaje Rooibos s příchutí rakytníku a sladkého jablka je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť. Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle originální recep...
Koncentrát z bylinného čaje Rooibos s příchutí rakytníku a sladkého jablka je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť. Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle originální recep...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...