Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Svěží zelený čaj z odlehlých horských oblastí provincie Hubei. Tmavě zelené lístky drátkovitého tvaru dávají po zalití vznik světlému, žlutozelenému nálevu. V chuti i vůni ucítíte mladé meruňky, v pozadí dozrávající lískový oříšek.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Střední
sypaný pravý zelený čaj
Svěží zelený čaj z odlehlých horských oblastí provincie Hubei. Tmavě zelené lístky drátkovitého tvaru dávají po zalití vznik světlému, žlutozelenému nálevu. V chuti i vůni ucítíte mladé meruňky, v pozadí dozrávající lískový oříšek.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Střední
Jeden z nejcennějších čínských zelených čajů s limitovanou produkcí. Vyrábí se z těch nejjemnějších jarních pupenů. Zelené lístky mají tvar malých klubíček. Světle žlutý nálev dává širokou škálu chutí i vůní od velmi lehké rostlinnosti k jemným tónům ovoce.
Jeden z nejcennějších čínských zelených čajů s limitovanou produkcí. Vyrábí se z těch nejjemnějších jarních pupenů. Zelené lístky mají tvar malých klubíček. Světle žlutý nálev dává širokou škálu chutí i vůní od velmi lehké rostlinnosti k jemným tónům ovoce.
Zelený čaj se v provincii Yunnan produkuje už více než 1700 let - má zde tedy bohatou tradici. Jeho nálev je voňavý, chuť příjemná.
Zelený čaj se v provincii Yunnan produkuje už více než 1700 let - má zde tedy bohatou tradici. Jeho nálev je voňavý, chuť příjemná.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.