Skladem
Datum dostupnosti:
Zelený čaj z prefektury Enshi v provincii Hubei. Čajové lístky mají úhledný tvar jehliček s vysokým obsahem stříbřitých tipsů, po zalití vytvářejí průzračný nálev sladké vůně. V chuti můžete objevit banán a karambolu.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Zelený čaj z prefektury Enshi v provincii Hubei. Čajové lístky mají úhledný tvar jehliček s vysokým obsahem stříbřitých tipsů, po zalití vytvářejí průzračný nálev sladké vůně. V chuti můžete objevit banán a karambolu.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Čaj pochází z taiwanské farmy ve Fujianu. Pouze kvalitní, vybrané čajové lístky jsou srolovány do kuličky. Tento čaj má silný, tmavě zelený nálev s nezapomenutelnou vůní. Jeho chuť je příjemně hořká a dlouhotrvající.
Čaj pochází z taiwanské farmy ve Fujianu. Pouze kvalitní, vybrané čajové lístky jsou srolovány do kuličky. Tento čaj má silný, tmavě zelený nálev s nezapomenutelnou vůní. Jeho chuť je příjemně hořká a dlouhotrvající.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.