Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 3-4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 3-4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.