Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Kombinace indického černého čaje a koření.
Kombinace indického černého čaje a koření.
Čajová zahrada Rungmook vznikla v polovině 19. století a leží ve výšce 1 700 m. Černohnědé čajové lístky dávají po zalití nálev zlatavé barvy, v jehož chuti i vůni objevíte pomeranče. Chuť je navíc doplněná o lehkou bergamotovou notu.
Čajová zahrada Rungmook vznikla v polovině 19. století a leží ve výšce 1 700 m. Černohnědé čajové lístky dávají po zalití nálev zlatavé barvy, v jehož chuti i vůni objevíte pomeranče. Chuť je navíc doplněná o lehkou bergamotovou notu.
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...