Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Pravý černý aromatizovaný čaj v jehož chuti se příjemně spojuje citrusová nota s chladivou marockou mátou.
Návod k použití: ledový čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 6,5 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 600 ml vody. Ponechte 3 minuty louhovat, potom preceďte. Nádobu o objemu 1 l naplňte do 2/3 ledem (cca 400 g). Přes kostky ledu přelijte připravený čaj. Horký čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 6,5 g na 1 l vody. Ponechte 3 minuty louhovat, potom preceďte.
pravý černý čaj Assam Boisahabi CTC (84,6 %), nana máta list, aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Pravý černý aromatizovaný čaj v jehož chuti se příjemně spojuje citrusová nota s chladivou marockou mátou.
Návod k použití: ledový čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 6,5 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 600 ml vody. Ponechte 3 minuty louhovat, potom preceďte. Nádobu o objemu 1 l naplňte do 2/3 ledem (cca 400 g). Přes kostky ledu přelijte připravený čaj. Horký čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 6,5 g na 1 l vody. Ponechte 3 minuty louhovat, potom preceďte.
pravý černý čaj Assam Boisahabi CTC (84,6 %), nana máta list, aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Lístky jsou zpracovány do drobných granulek. Velmi tmavý, mahagonový nálev, výrazně sladová až krémová vůně i chuť, která je plná a krátká. Vydatný čaj, skvělý s mlékem.
Lístky jsou zpracovány do drobných granulek. Velmi tmavý, mahagonový nálev, výrazně sladová až krémová vůně i chuť, která je plná a krátká. Vydatný čaj, skvělý s mlékem.
Čaj pochází ze zahrady ve vesničce Kvenobani. Ta byla zakoupena ve velmi zanedbaném stavu v roce 2017 . Postupně dochází k její obnově i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí každý rok v květnu. Zde sklízený čaj se ručně roluje a poté se nechává dlouze přirozeně oxi...
Čaj pochází ze zahrady ve vesničce Kvenobani. Ta byla zakoupena ve velmi zanedbaném stavu v roce 2017 . Postupně dochází k její obnově i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí každý rok v květnu. Zde sklízený čaj se ručně roluje a poté se nechává dlouze přirozeně oxi...