Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Promytá káva odrůdy Red Bourbon ze zpracovatelského závodu Mbirizi. Kávová zrna pocházejí od drobných farmářů z provincie Kayanza. Ve vůni kávy najdete směs tropického ovoce, v chuti se objevují citrusy, liči a mango. Acidita kávy je jiskřivá, tělo bohaté.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Nízký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Promytá káva odrůdy Red Bourbon ze zpracovatelského závodu Mbirizi. Kávová zrna pocházejí od drobných farmářů z provincie Kayanza. Ve vůni kávy najdete směs tropického ovoce, v chuti se objevují citrusy, liči a mango. Acidita kávy je jiskřivá, tělo bohaté.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Nízký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...