Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Káva z regionu Campestre, nacházející se v jižní části Minas Gerais, se pěstuje v nadmořské výšce 1200 m. Majitel Wanderley Franco je již třetí generací pěstující kávu jen té nejvyšší kvality. Jedná se o odrůdy MundoNovo/Catuai/Catucaí. Název Morada dos Pássaros znamená v překladu „tam, kde žijí ptáci“. Ve vůni i chuti objevíte ušlechtilou čokoládu a pražený lískový oříšek. Acidita je jemná, tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Káva z regionu Campestre, nacházející se v jižní části Minas Gerais, se pěstuje v nadmořské výšce 1200 m. Majitel Wanderley Franco je již třetí generací pěstující kávu jen té nejvyšší kvality. Jedná se o odrůdy MundoNovo/Catuai/Catucaí. Název Morada dos Pássaros znamená v překladu „tam, kde žijí ptáci“. Ve vůni i chuti objevíte ušlechtilou čokoládu a pražený lískový oříšek. Acidita je jemná, tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
Tato káva se pěstuje na úpatí svahů zasněženého pohoří Rwenzori v nadmořské výšce 1900-2040 m. n. m. Farmáři používají moderní zařízení jako jsou solární sušičky a elektrické odslupkovače. Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ...
Tato káva se pěstuje na úpatí svahů zasněženého pohoří Rwenzori v nadmořské výšce 1900-2040 m. n. m. Farmáři používají moderní zařízení jako jsou solární sušičky a elektrické odslupkovače. Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ...
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.