Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Káva z regionu Campestre, nacházející se v jižní části Minas Gerais, se pěstuje v nadmořské výšce 1200 m. Majitel Wanderley Franco je již třetí generací pěstující kávu jen té nejvyšší kvality. Jedná se o odrůdy MundoNovo/Catuai/Catucaí. Název Morada dos Pássaros znamená v překladu „tam, kde žijí ptáci“. Ve vůni i chuti objevíte ušlechtilou čokoládu a pražený lískový oříšek. Acidita je jemná, tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Káva z regionu Campestre, nacházející se v jižní části Minas Gerais, se pěstuje v nadmořské výšce 1200 m. Majitel Wanderley Franco je již třetí generací pěstující kávu jen té nejvyšší kvality. Jedná se o odrůdy MundoNovo/Catuai/Catucaí. Název Morada dos Pássaros znamená v překladu „tam, kde žijí ptáci“. Ve vůni i chuti objevíte ušlechtilou čokoládu a pražený lískový oříšek. Acidita je jemná, tělo sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.