Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Dejoo je jedna z nejmalebnějších zahrad Assamu. Rozprostírá na severním břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této zahrady jsou po mnoho let oceňovány vládní agenturou Tea Board of India. Hnědočerné čajové lístky dávají oranžový nálev, jehož vůně připomíná lesní med. V chuti můžete rozpoznat hořkou čokoládu v kombinaci s pomerančovými tóny.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Vysoký
Dejoo je jedna z nejmalebnějších zahrad Assamu. Rozprostírá na severním břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této zahrady jsou po mnoho let oceňovány vládní agenturou Tea Board of India. Hnědočerné čajové lístky dávají oranžový nálev, jehož vůně připomíná lesní med. V chuti můžete rozpoznat hořkou čokoládu v kombinaci s pomerančovými tóny.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Vysoký
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna se svěží a vyváženou chutí jihoitalského bergamotu.
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna se svěží a vyváženou chutí jihoitalského bergamotu.
Čaj pochází ze zahrady ve vesničce Kvenobani. Ta byla zakoupena ve velmi zanedbaném stavu v roce 2017 . Postupně dochází k její obnově i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí každý rok v květnu. Zde sklízený čaj se ručně roluje a poté se nechává dlouze přirozeně oxi...
Čaj pochází ze zahrady ve vesničce Kvenobani. Ta byla zakoupena ve velmi zanedbaném stavu v roce 2017 . Postupně dochází k její obnově i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí každý rok v květnu. Zde sklízený čaj se ručně roluje a poté se nechává dlouze přirozeně oxi...