Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ájurvédský čaj se sladce kyselkavou chutí sušených šípků s nádechem koření.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
šípky, zázvor, skořice, jablka, kardamom plod, kurkuma, ibišek, pepř bílý a červený, hřebíček
Bez kofeinu
Ájurvédský čaj se sladce kyselkavou chutí sušených šípků s nádechem koření.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
šípky, zázvor, skořice, jablka, kardamom plod, kurkuma, ibišek, pepř bílý a červený, hřebíček
Bez kofeinu
Třezalka přispívá k duševnímu zdraví - emoční rovnováze. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévách a kapilárách. Ženšen přispívá k sexuálnímu zdraví, bdělosti, energii, vitalitě a k přirozené obranyschopnosti organizmu. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (třezalka).
Třezalka přispívá k duševnímu zdraví - emoční rovnováze. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévách a kapilárách. Ženšen přispívá k sexuálnímu zdraví, bdělosti, energii, vitalitě a k přirozené obranyschopnosti organizmu. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (třezalka).
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...