Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ájurvédský čaj s příjemně výraznou chutí kardamomu, kakaových bobů a fenyklu prospěje vašemu tělu a zklidní vaši mysl.
Kardamom je po šafránu a vanilce třetí nejdražší koření světa. Používá se v kuchyni, ale díky svým léčivým účinkům je hojně využívaný k prevenci a podpůrné léčbě mnoha neduhů zejména v Ájurvédě:
SLOŽENÍ: pomerančová kůra, skořice, fenykl, kakaová jádra (11 %), kopřiva, kardamom (9 %), kakaové slupky (7 %), anýz. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY: Směs zalejte vroucí vodou v poměru 10 g (asi 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr. Luhujte 7 minut a přeceďte.
OBSAH: 70 g.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
Bez kofeinu
Ájurvédský čaj s příjemně výraznou chutí kardamomu, kakaových bobů a fenyklu prospěje vašemu tělu a zklidní vaši mysl.
Kardamom je po šafránu a vanilce třetí nejdražší koření světa. Používá se v kuchyni, ale díky svým léčivým účinkům je hojně využívaný k prevenci a podpůrné léčbě mnoha neduhů zejména v Ájurvédě:
SLOŽENÍ: pomerančová kůra, skořice, fenykl, kakaová jádra (11 %), kopřiva, kardamom (9 %), kakaové slupky (7 %), anýz. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY: Směs zalejte vroucí vodou v poměru 10 g (asi 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr. Luhujte 7 minut a přeceďte.
OBSAH: 70 g.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
Bez kofeinu
Sencha japonského typu stále hojněji pěstovaná na čínských čajových plantážích. Medově žlutý nálev.
Sencha japonského typu stále hojněji pěstovaná na čínských čajových plantážích. Medově žlutý nálev.
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Zahrada se rozprostírá v Nilgiri ve výšce 1900 m. n. m. Oblast, v níž se nachází, byla původně osídlena skotskými osadníky, kterým připomínala jejich rodnou vysočinu. V čajové továrně se produkuje výhradně zelený čaj. Po zalití podlouhlých zelených listů vzniká žlu...
Zahrada se rozprostírá v Nilgiri ve výšce 1900 m. n. m. Oblast, v níž se nachází, byla původně osídlena skotskými osadníky, kterým připomínala jejich rodnou vysočinu. V čajové továrně se produkuje výhradně zelený čaj. Po zalití podlouhlých zelených listů vzniká žlu...