Skladem
Datum dostupnosti:
sypaná směs koření na přípravu nálevu
Ájurvédský čaj s typickou chutí kurkumy s tóny skořice a zázvoru.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
kurkuma (68 %), zázvor, skořice (9 %), pomerančová kůra, červený pepř. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Bez kofeinu
sypaná směs koření na přípravu nálevu
Ájurvédský čaj s typickou chutí kurkumy s tóny skořice a zázvoru.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
kurkuma (68 %), zázvor, skořice (9 %), pomerančová kůra, červený pepř. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Bez kofeinu
Ájurvédský čaj s výraznou chutí zázvoru a svěžího citrónu.
Ájurvédský čaj s výraznou chutí zázvoru a svěžího citrónu.
Ájurvédský čaj s chutí assamského čaje a koření.
Ájurvédský čaj s chutí assamského čaje a koření.
Čaj se produkuje v oblasti Pindaya z čajovníků ve stáří od 25 až do 100 let v nadmořské výšce okolo 1200 metrů. Více než 50 % obyvatel tohoto regionu si vydělává na živobytí právě pěstováním čaje. Převážně zavinuté listy stříbřitě zelené barvy dávají po zalití sytě žlutý nálev. V chuti převažují...
Čaj se produkuje v oblasti Pindaya z čajovníků ve stáří od 25 až do 100 let v nadmořské výšce okolo 1200 metrů. Více než 50 % obyvatel tohoto regionu si vydělává na živobytí právě pěstováním čaje. Převážně zavinuté listy stříbřitě zelené barvy dávají po zalití sytě žlutý nálev. V chuti převažují...