Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
vroucí vodou zalejte směs v poměru 1 lžíci na 4 dl. Ponechte 10 minut vyluhovat, poté přeceďte.
kopřiva list (Herba urticae) 30%, kontryhel nať (Herba alchemillae) 30%, měsíček květ (Flos calendulae) 25%, řebříček nať (Herba millefolii) 10%, levandule květ (Flos levandule) 5%. Doplněk stravy. Kontryhelová a řebříčková nať pomáhá při menstruaci, ovlivňuje normální funkci cévní soustavy.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 1 lžíci na 4 dl. Ponechte 10 minut vyluhovat, poté přeceďte.
kopřiva list (Herba urticae) 30%, kontryhel nať (Herba alchemillae) 30%, měsíček květ (Flos calendulae) 25%, řebříček nať (Herba millefolii) 10%, levandule květ (Flos levandule) 5%. Doplněk stravy. Kontryhelová a řebříčková nať pomáhá při menstruaci, ovlivňuje normální funkci cévní soustavy.
Heřmánek a levandule přispívají k normálnímu trávení, duševní pohodě - relaxaci. Heřmánek působí jako antioxidant. Dbejte na pestrou, vyváženou stravu a zdravý životní styl.
Heřmánek a levandule přispívají k normálnímu trávení, duševní pohodě - relaxaci. Heřmánek působí jako antioxidant. Dbejte na pestrou, vyváženou stravu a zdravý životní styl.
Vzácny žlutý čaj, velmi oblíbený během dynastie Ming a Qing. Říká se, že výrobní postup tohoto čaje byl ztracen a znovu objeven v 70. letech minulého století. Jeho kvalitu dokládají četná ocenění - například v roce 1999 vyhrál China´s Tea Cup.
Vzácny žlutý čaj, velmi oblíbený během dynastie Ming a Qing. Říká se, že výrobní postup tohoto čaje byl ztracen a znovu objeven v 70. letech minulého století. Jeho kvalitu dokládají četná ocenění - například v roce 1999 vyhrál China´s Tea Cup.
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...