Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Originální receptura sestávající ze dvou káv, které vytváří vyváženou a plnou chuť oříškové čokolády s tóny zralého ovoce s příjemnou sametovou dochutí a mohutným tělem, díky čemuž je vhodná i pro mléčné nápoje na bázi espresa.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Originální receptura sestávající ze dvou káv, které vytváří vyváženou a plnou chuť oříškové čokolády s tóny zralého ovoce s příjemnou sametovou dochutí a mohutným tělem, díky čemuž je vhodná i pro mléčné nápoje na bázi espresa.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.