Tento produkt není skladem
Datum dostupnosti:
Tato odrůda oolongu nemá dlouhou tradici, byla vyvinuta nedávno, v roce 1980. Její původ je v čínské provincii Fujian. Jedinečný terroir v kombinaci s kultivarem Jin Xuan jsou základem skvělé mléčné chuti. Zelené lístky svinuté do kuliček vytvářejí po zalití průzračný, žlutozelený nálev s kompaktní lehkou chutí připomínající kondenzované mléko.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 5 nálevů.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Nízký
Tato odrůda oolongu nemá dlouhou tradici, byla vyvinuta nedávno, v roce 1980. Její původ je v čínské provincii Fujian. Jedinečný terroir v kombinaci s kultivarem Jin Xuan jsou základem skvělé mléčné chuti. Zelené lístky svinuté do kuliček vytvářejí po zalití průzračný, žlutozelený nálev s kompaktní lehkou chutí připomínající kondenzované mléko.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 5 nálevů.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Nízký
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.