Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená káva s přírodním aroma malin a mléčné čokolády.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, přírodní aroma malin a mléčné čokolády (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 29 kJ/ 7 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.9 g (z toho cukry 0,8 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená káva s přírodním aroma malin a mléčné čokolády.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, přírodní aroma malin a mléčné čokolády (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 29 kJ/ 7 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.9 g (z toho cukry 0,8 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda. Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňko...
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda. Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňko...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...