Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Green Mint je jedinečným splynutím napařovaného zeleného čaje ze zahrady Satemwa a máty, která pochází od asociace místních pěstitelů Msuwadzi. Satemwa se tak snaží vést drobné farmáře k diverzifikaci příjmů a pěstování více plodin. Kombinací tmavě zelených dlouhých čajových lístků s lístky máty vzniká světle žlutý nálev. Chuť i vůně je mátovo-malinová.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Nízký
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Green Mint je jedinečným splynutím napařovaného zeleného čaje ze zahrady Satemwa a máty, která pochází od asociace místních pěstitelů Msuwadzi. Satemwa se tak snaží vést drobné farmáře k diverzifikaci příjmů a pěstování více plodin. Kombinací tmavě zelených dlouhých čajových lístků s lístky máty vzniká světle žlutý nálev. Chuť i vůně je mátovo-malinová.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Nízký
Pravý černý aromatizovaný čaj s kouzelnou chutí vanilky.
Pravý černý aromatizovaný čaj s kouzelnou chutí vanilky.
Ibišek přispívá k osvěžení těla. Máta přispívá k normální funkci dýchacího systému a k normální činnosti trávicí soustavy a střev. Meduňka přispívá k hormonální rovnováze a duševnímu zdraví. Měsíček přispívá k osvěžení těla.
Ibišek přispívá k osvěžení těla. Máta přispívá k normální funkci dýchacího systému a k normální činnosti trávicí soustavy a střev. Meduňka přispívá k hormonální rovnováze a duševnímu zdraví. Měsíček přispívá k osvěžení těla.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.