Nepražené, neloupané kakaové boby.
Kakaové boby celé 100 %, nepražené, neloupané. Odrůda Trinitario.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.