Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ručně zpracovaná mléčná čokoláda s příchutí aromatizované kávy Irish Cream.
kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko , macerát z kávy Irish Cream 15,10 % (káva, aroma whisky se smetanou). Obsah kakaové sušiny nejméně 45%. Může obsahovat stopy lepku, vejce, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2690 kJ/ 642 kcal, tuky 52 g (z toho nasycené mastné kyseliny 33 g), sacharidy 40 g (z toho cukry 16 g), bílkoviny 4,8 g, sůl 0,02 g.
Ručně zpracovaná mléčná čokoláda s příchutí aromatizované kávy Irish Cream.
kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko , macerát z kávy Irish Cream 15,10 % (káva, aroma whisky se smetanou). Obsah kakaové sušiny nejméně 45%. Může obsahovat stopy lepku, vejce, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2690 kJ/ 642 kcal, tuky 52 g (z toho nasycené mastné kyseliny 33 g), sacharidy 40 g (z toho cukry 16 g), bílkoviny 4,8 g, sůl 0,02 g.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.