Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma irského krému.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma irského krému (1,9 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 32 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.1 g (z toho cukry 0,8 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma irského krému.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma irského krému (1,9 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 32 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.1 g (z toho cukry 0,8 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou ...
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou ...
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...