Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Vůně kávy je příjemně sladká po čokoládě a červených plodech. V chuti vystupují maliny a červený rybíz s dochutí čokolády a mladých lískových oříšků. Káva má delikátní aciditu, plné tělo.
Vhodné pro přípravu: espressa / cappuccina / fitrované kávy. Receptura: espresso: 18g / 38g / 24s; filtr V 60: 19g / 250ml / 3min
Země: Kolumbie; Oblast: Quindio; Nadmořská výška: 1700 m n.m.; Farma: Tierra Labrantia; Farmář: Danilo Gómez; Metoda zpracování: promytá/washed; Odrůda: Castillo.
Vůně kávy je příjemně sladká po čokoládě a červených plodech. V chuti vystupují maliny a červený rybíz s dochutí čokolády a mladých lískových oříšků. Káva má delikátní aciditu, plné tělo.
Vhodné pro přípravu: espressa / cappuccina / fitrované kávy. Receptura: espresso: 18g / 38g / 24s; filtr V 60: 19g / 250ml / 3min
Země: Kolumbie; Oblast: Quindio; Nadmořská výška: 1700 m n.m.; Farma: Tierra Labrantia; Farmář: Danilo Gómez; Metoda zpracování: promytá/washed; Odrůda: Castillo.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni m...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni m...