Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Elixír z rakytníku se vyrábí macerací rakytníkových plodů v lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody rakytníku odfiltrovány, a zůstává tak charakteristická oranžová barva a přirozený zákal pocházející právě z macerovaných plodů. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.
Elixír z rakytníku se vyrábí macerací rakytníkových plodů v lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody rakytníku odfiltrovány, a zůstává tak charakteristická oranžová barva a přirozený zákal pocházející právě z macerovaných plodů. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...