Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Elixír z aronie se vyrábí macerací plodů aronie ve velejemném obilném lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody aronie odfiltrovány, a díky vysokému obsahu přírodních barviv v původních plodech zůstává barva rubínově červená až temně fialová. Díky použití původní suroviny a pečlivé přípravě si i po zpracování uchová vysoký obsah cenných látek, především vitamínu C a P. Šťáva z aronie, která se lidově nazývá černý jeřáb, je silným antioxidantem. Snižuje únavu a celkové vyčerpání organismu, zlepšuje paměť a posiluje imunitní systém. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.
Elixír z aronie se vyrábí macerací plodů aronie ve velejemném obilném lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody aronie odfiltrovány, a díky vysokému obsahu přírodních barviv v původních plodech zůstává barva rubínově červená až temně fialová. Díky použití původní suroviny a pečlivé přípravě si i po zpracování uchová vysoký obsah cenných látek, především vitamínu C a P. Šťáva z aronie, která se lidově nazývá černý jeřáb, je silným antioxidantem. Snižuje únavu a celkové vyčerpání organismu, zlepšuje paměť a posiluje imunitní systém. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.
Osvěžující a nakopávací chuť brazilského maté v kombinaci s příchutí marakuji a citrusů. Dokonalé letní pití. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení. Zažij na vlastní lok.
Osvěžující a nakopávací chuť brazilského maté v kombinaci s příchutí marakuji a citrusů. Dokonalé letní pití. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení. Zažij na vlastní lok.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Sušené višně zalité hořkou čokoládou jsou prostě bezkonkurenční kombinace. Sladko-kyselou chuť višní se smyslnou hořkou čokoládou si prostě zamilujete. Višně jsou navíc skvělým antioxidantem a obsahují spoustu vitaminů, čokoláda vám zase zvedne náladu a uspokojí ch...
Sušené višně zalité hořkou čokoládou jsou prostě bezkonkurenční kombinace. Sladko-kyselou chuť višní se smyslnou hořkou čokoládou si prostě zamilujete. Višně jsou navíc skvělým antioxidantem a obsahují spoustu vitaminů, čokoláda vám zase zvedne náladu a uspokojí ch...