Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Výrazná, osobitá chuť s plným tělem. Množství ovocných a citrusových vůní a jemné tóny oliv, broskví a koření. Obsah kakaového másla 10 - 12 %.
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Výrazná, osobitá chuť s plným tělem. Množství ovocných a citrusových vůní a jemné tóny oliv, broskví a koření. Obsah kakaového másla 10 - 12 %. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1313 kJ/ 314 kcal, tuky 11 g (z toho nasycené mastné kyseliny 6.6 g), sacharidy 11 g (z toho cukry 0.5 g), bílkoviny 23 g, sůl 0.05 g.
Výrazná, osobitá chuť s plným tělem. Množství ovocných a citrusových vůní a jemné tóny oliv, broskví a koření. Obsah kakaového másla 10 - 12 %.
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Výrazná, osobitá chuť s plným tělem. Množství ovocných a citrusových vůní a jemné tóny oliv, broskví a koření. Obsah kakaového másla 10 - 12 %. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1313 kJ/ 314 kcal, tuky 11 g (z toho nasycené mastné kyseliny 6.6 g), sacharidy 11 g (z toho cukry 0.5 g), bílkoviny 23 g, sůl 0.05 g.
Porcelánový hrnek 0,75 l z kolekce OXALIS Design. Originální motiv nakreslila mladá animátorka a výtvarnice Linda Audyová. Hrnek je vhodný do myčky na nádobí.
Porcelánový hrnek 0,75 l z kolekce OXALIS Design. Originální motiv nakreslila mladá animátorka a výtvarnice Linda Audyová. Hrnek je vhodný do myčky na nádobí.
Černý čaj z čajové zahrady Coonoor, která se řadí mezi nejstarší v oblasti Nilgiri. Leží v nadmořské výšce 1850 m a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Vůně je jemně medová, prostoupená lehkou ovocnou stopou. V chuti dominují citrusové plody, v závěru se objevuje nasládlá ostružinová nota.
Černý čaj z čajové zahrady Coonoor, která se řadí mezi nejstarší v oblasti Nilgiri. Leží v nadmořské výšce 1850 m a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Vůně je jemně medová, prostoupená lehkou ovocnou stopou. V chuti dominují citrusové plody, v závěru se objevuje nasládlá ostružinová nota.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...