Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Čajová zahrada Thurbo byla založená v roce 1872. Rozprostírá se na úpatí mohutné Kanchenjungy ve výšce 762 – 1890 m. Pravidelně svinuté zelenohnědé lístky vytvářejí nálev světle zlaté barvy. Chuť je neobyčejně intenzivní, plná a šťavnatá. V začátku připomíná zralé broskve, v závěru se objevuje grep.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Černý čaj Darjeeling.
Čajová zahrada Thurbo byla založená v roce 1872. Rozprostírá se na úpatí mohutné Kanchenjungy ve výšce 762 – 1890 m. Pravidelně svinuté zelenohnědé lístky vytvářejí nálev světle zlaté barvy. Chuť je neobyčejně intenzivní, plná a šťavnatá. V začátku připomíná zralé broskve, v závěru se objevuje grep.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Černý čaj Darjeeling.
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
Čaj pocházející z plantáže o nadmořské výšce 1400 m. Velké, dlouhé, mírně svinuté lístky vytvářejí světle hnědý nálev s chutí zralých jablek.
Čaj pocházející z plantáže o nadmořské výšce 1400 m. Velké, dlouhé, mírně svinuté lístky vytvářejí světle hnědý nálev s chutí zralých jablek.
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...