Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Zahrada Jungpana leží v odlehlém koutu oblasti Darjeeling v nadmořské výšce 900 – 1400 m. Obklopují ji borové lesy a horské potoky, a vytváří tak „ostrov v horách“. Je jednou z nejhůře přístupných zahrad. Po zalití čajových lístků získáme nálev s pronikavou chutí i vůní připomínající meruňky a muškátový oříšek.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Černý čaj.
Střední
Zahrada Jungpana leží v odlehlém koutu oblasti Darjeeling v nadmořské výšce 900 – 1400 m. Obklopují ji borové lesy a horské potoky, a vytváří tak „ostrov v horách“. Je jednou z nejhůře přístupných zahrad. Po zalití čajových lístků získáme nálev s pronikavou chutí i vůní připomínající meruňky a muškátový oříšek.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Černý čaj.
Střední
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna s jasmínovými květy a s aroma tropického bergamotu
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna s jasmínovými květy a s aroma tropického bergamotu
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.