Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Čaj pocházející z jižní části Srí Lanky, nižších poloh oblasti Ruhuna. Načernalé, pečlivě zpracované lístky dávají po zalití vydatný nálev. Lze jej velmi dobře kombinovat s mlékem. V chuti dominuje plná a výrazná chuť lískových oříšků.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Čaj pocházející z jižní části Srí Lanky, nižších poloh oblasti Ruhuna. Načernalé, pečlivě zpracované lístky dávají po zalití vydatný nálev. Lze jej velmi dobře kombinovat s mlékem. V chuti dominuje plná a výrazná chuť lískových oříšků.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Čaj byl na této nepálské čajové zahradě poprvé sklizen v roce 2020. Zahrada se nachází v odlehlé části Himalájí. Rovnoměrné, černohnědé čajové lístky doplněné o světlé tipsy dávají nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti najdete lipový med doplněný tóny vyzrálé meruňky.
Čaj byl na této nepálské čajové zahradě poprvé sklizen v roce 2020. Zahrada se nachází v odlehlé části Himalájí. Rovnoměrné, černohnědé čajové lístky doplněné o světlé tipsy dávají nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti najdete lipový med doplněný tóny vyzrálé meruňky.