Spolupracujte s námi

Kategorie

Deset důvodů proč spolupracovat právě s námi


1. Jsme ryze česká firma s pětadvacetiletou tradicí. Naše vlastní maloobchodní síť sestává z 34 provozoven, spolupracujeme s 30 franchisovými jednotkami, exportujeme do 38 zemí světa. Počet velkoobchodních zákazníků na domácím trhu přesáhl tisícovku.

2. Náš sortiment sypaných čajů, výběrové kávy, čajového a kávového příslušenství je nejširší na českém trhu – zahrnuje přes 1500 položek. Obratově jsme v tomto segmentu jedničkou v tuzemsku. Disponujeme vlastní výrobní a skladovací plochou o celkové výměře 5700 m2, což nám umožňuje udržovat zásobu zboží na patřičné úrovni.

3. Vyvinuli jsme velmi úspěšný systém prodeje ze skleněných dóz (čaje) a skleněných zásobníků (kávy).

4. Zboží dovážíme přímo z producentských zemí, disponujeme vlastní laboratoří, mícháme a aromatizujeme čaje i kávy podle námi sestavených receptur. Jsme připraveni produkovat čajové i kávové směsi na míru. Kávu si pražíme sami na špičkové pražičce Kestrel, která je zároveň nejekologičtějším zařízením svého druhu na světě.

5. Naším sloganem je „to nejlepší z čaje a kávy“. Kvalita je prvořadým kritériem při výběru zboží, vzhledem k přímému dovozu a vlastnímu zpracování nabízíme zároveň i velmi příznivé ceny.

6. Ve výčtu našeho příslušenství naleznete řadu produktů se značkou „OXALIS design“, které byly vyvinuty v tuzemsku a jsou ve světě jedinečné.

7. Značku OXALIS všestranně propagujeme – vydáváme novinový občasník Čajový list, inzerujeme v celostátních periodikách, permanentně rozvíjíme naši internetovou prezentaci www.oxalis.cz. Organizujeme pravidelné odborné semináře věnované čaji a kávě.

8. Poskytujeme zajímavé množstevní slevy, bezplatné dodání do místa určení zajišťujeme již při odběru nad 2.000,- Kč bez DPH. Navíc kalkulujeme skonto při objednání zboží skrze náš e-shop, který je součástí webových stránek.

9. Garantujeme dodání zboží do 4 pracovních dnů od obdržení objednávky.

10. Jsme nositeli certifikátu řízení kvality ISO, uplatňujeme systém sledování kritických bodů HACCP, jsme členy svazu výrobců ekologických potravin PRO-BIO.


Otevřít chat