sypaná směs koření a bylin na přípravu nálevu, aromatizovaná
Ájurvédský čaj s podmanivou chutí tropického kokosu s tóny kurkumy a zázvoru.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
pražený kokos (49,5 %), citrónová tráva, zázvor, kurkuma (15,7 %), aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Bez kofeinu
sypaná směs koření a bylin na přípravu nálevu, aromatizovaná
Ájurvédský čaj s podmanivou chutí tropického kokosu s tóny kurkumy a zázvoru.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
pražený kokos (49,5 %), citrónová tráva, zázvor, kurkuma (15,7 %), aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Bez kofeinu
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Tradiční černý čaj s kouřovou vůní.
Tradiční černý čaj s kouřovou vůní.
Zajímavá směs jednoho z nejlepších korejských zelených čajů ̵1 Sejaku (50 %) a pražené černé rýže (50 %). Neobyčejná kombinace černé rýže a smaragdově zelených čajových lístků dává po zalití průzračný zelený nálev. V chuti a vůni objevíte sladkou mléčnou rýži s lehce travnatými tóny.
Zajímavá směs jednoho z nejlepších korejských zelených čajů ̵1 Sejaku (50 %) a pražené černé rýže (50 %). Neobyčejná kombinace černé rýže a smaragdově zelených čajových lístků dává po zalití průzračný zelený nálev. V chuti a vůni objevíte sladkou mléčnou rýži s lehce travnatými tóny.