Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ručně zpracovaná mléčná čokoláda s příchutí Ájurvédského čaje.
kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko , macerát z Ájurvédského čaje 15,10 % (skořice, zázvor, kardamon, hřebíček, černý pepř). Obsah kakaové sušiny nejméně 45%. Může obsahovat stopy lepku, vejce, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2610 kJ/ 623 kcal, tuky 49 g (z toho nasycené mastné kyseliny 31 g), sacharidy 36 g (z toho cukry 19 g), bílkoviny 11 g, sůl 0,12 g.
Ručně zpracovaná mléčná čokoláda s příchutí Ájurvédského čaje.
kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko , macerát z Ájurvédského čaje 15,10 % (skořice, zázvor, kardamon, hřebíček, černý pepř). Obsah kakaové sušiny nejméně 45%. Může obsahovat stopy lepku, vejce, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2610 kJ/ 623 kcal, tuky 49 g (z toho nasycené mastné kyseliny 31 g), sacharidy 36 g (z toho cukry 19 g), bílkoviny 11 g, sůl 0,12 g.
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.